شماره تماس کمک وردپرس

۰۲۱-۲۸۴۲۵۹۴۷

پشتیبانی و مشاوره
پشتیبانی سایت و پشتیبانی وردپرس

ریدایرکت 301 چیست؟ انواع ریدایرکت

در وبسایت کمک وردپرس به عنوان پشتیبانی سایت های وردپرسی با مقاله ریدایرکت 301 چیست با ما همراه باشید .

شاید در خیلی از مواقع مدیران سایت ها این ایده به ذهن شان برسد که آدرس سایت خودشان را تغییر دهند.اما بیشتر مواقع بدلیل نگرانی از این کار سرپیجی می کنند، این سوال برایشان پیش می آید که اگر دامنه ی سایتشونو عوض کنند چه تغییری بر روی رتبه سایتشان به وجود می آید، یا اگر بخوان آدرس یکی از صفحه های سایتشونو تغییر بدن کاربران چه جوری از این قضیه باخبر بشوند در انجام خود داری میکنند.

باید این مسئله را بیان کرد که این نگرانی ها بی مورد بوده زیرا در سئو و بهینه سازی کلمه ای به نام ریدایرکت هست که کلید این تغییر نام ها و جابه جایی ها می باشد.

ریدایرکت 301 چیست؟

حتما از این موضوع اطلاع دارید که رتبه سایت چه اهمیتی برای مدیران سایت ها دارد، مدیران سایت ها هزنیه ها و فعالیت های زیادی می کنند تا به رتبه خوبی دشت پیدا کنند، این امکان رخ می دهد که مدیران سایت ها در برخی از مواقع مجبو میشون که آدرس سایت خودشان را به صورت موقت یا دائمی تغییر دهند، شاید برای خیلی از شما ها این سوال پیش بیاید که کاربران سایتشون هنوز آدرس قدیمی سایتشونو دارند، باید از چه روشی استفاده کرد تا کاربرانو به آدرس جدید راهنمایی کنند ؟؟؟

با استفاده از ریدایرکت می شه این کارو انجام داد که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.

نکته : قبل از انجام این موارد در صورتی که توانایی این عملیات مهم را ندارید حتما با پشتیبانی وردپرس خود در ارتباط باشید .

ریدایرکت 301 چیست؟ انواع ریدایرکت

زمانی که آدر جدید خود را به وجود آورده اید، با استفاده از ریدایرکت این امکان برای شما به وجود می آید که کاربران و موتور های جستجو رابه صورت اتوماتیک به سمت آدرس جدید سایت راهنمایی کنید، .

در خیلی از مواقع مدیران سایت ها می خواهند بعضی از صفحه هایی را که در سایتشون هست را به یک آدرس جدید انتقال بدن و یا کل سایت را به یک آدرس دیگه انتقال بدهند، ریدایرکت این امکان را برای شما فراهم آورده است.

ریدایرکت به دو قسمت تقسیم می شود:

در مواقعی که کل آدرس صفحات یا بخشی از این صفحات تغییر پیدا کند .

مواقعی که محتوای مشابه از چند آدرس گوناگون استفاده شده باشد و بدلیل رخ دادن مشکل در بخش سئو وردپرس همه اون آدرس ها را باید به یک آدرس اصلی انتقال داد .

به جز انتقال صفحات که در ریدایرکت دارای اهمیت است تعداد صفحه های که میخواهیم آنها را انتقال دهیم بسیار مهم می باشد. در حالت اول زمانی که آدرس همه صفحات تغییر کنه از یک دستور کلی استفاده می شود، اما در زمانی که برای انتقال در حالت دوم فقط بخشی از صفحات باید آدرسشون عوض بشه که باید برای هر کدوم دستور جداگانه ای وجود داشته باشه .

انواع ریدایرکت ها

ریدایرکت ها را از لحاظ زمان انتقال آنها با هم متفاوت هستند،و به مدت زمان انتقال آنها بستگی دارد ، در بین ریدایرکت ها ،ریدایرکت 301 اهمیت بیشتری دارد

ریدایرکت 301 :

در مواقعی که انتقال می خواهد صورت بگیرید، انتقال صفحاتی که پر بازدید می باشند تنها اهمیت ندارد بلکه حفظ رتبه ی قبلی آن از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد.

قابلیت بسیار مهم ریدایرکت 301 این می باشد که علاوه هدایت کاربران و موتور جستجو به آدرس جدید، رتبهد صفحه را هم انتقال می دهد، به طور تخصصی می توان بیان کرد که با استفاده از ریدایرکت 301 در دیتابیس موتور جستجو آدرس جدید را به جای آدرس قدیم قرار می دهد.

Status Code یا کد وضعیت چیست:

اولین بخشی که موتور جستجو در زمان استفاده از یک صفحه سایت دریافت می نماید کد وضعیت آن صفحه می باشد. کد های وضعیت و حالت های متفاوتی دارد مانند : کد 200 به این معنا می باشد که صفحه در دسترس میباشد و قابل استفاده است .

زمانی کد 404 برای شما ظاهر شد بدین معنا می باشد که صفحه ای دنبال آن هستید وجود ندارد و کد 500 نشان دهنده ی مشکل در سرور است بهتر است در طراحی قالب وردپرس خود یک صفحه اختصاصی ۴۰۴ نیز ایجاد نمائید.

ریدایرکت 301 خودش یک کد وضعیت می باشد ، که به موتور جستجو اعلام میکنه که صفحه ای که دنبال آن هستید انتقال یافته است و در آدرس جدید باید آن صفحه را پیدا کنید، در این حالت بعد از دریافت پیام توسط موتور های جستجو این موتورها آدرس جدید را به کاربران نشان میدهد.

جدا از ریدایرکت 301 ریدایرکت 302 ،305 و 307 هم وجود دارد که کارایی ریدایرکت 305 و 307 مانند 302 می باشد به همین دلیل ریدایرکت 301 از اهمیت بیشتری برخوردار می باشد .

چرا از ریدایرکت 301 استفاده کنیم؟

  1. با استفاده از این ریدایرکت می توانید تمامی بازدیدکنندگان صفحه ی قبلی خود را به صفحه جدید انتقال دهید .
  2. تغییر نام سایت یا نام برند .
  3. برای بالا بردن اعتبار دامنه کنوانسیون های وب ماننده http://, www و …. را ادغام و در قالب یک URL در می آورند .

در مورد گزینه اول در بعضی از زمان ها امکان دارد یکی از صفحه های سایتتان را به دلایل مختلف مثال: نداشتن کیفیت محتوای سایت یا استفاده از محتوای تکراری برای بالا بردن سئوی سایتتان اون صفحه را پاک کنید و به یک آدرس جدید انتقال دهید در این حالت برای اینکه رتبه ی سایتتان محفوظ بماند باید از ریدایرکت 301 استفاده کنید .

در مورد گزینه دوم یک سایت یا برند تنها با ریدایرکت 301 امکان دارد ،اعتبار و رتبه ی بک لینک های قدیمی را به جدید منتقل کند .

در مورد گزینه سوم که در بالا توضیحات کاملی داده شد.

ریدایرکت 302 :

از ریدایرکت 302 تنها در مواقعی استفاده می نماید که بخواهید صفحه ی مورد نظرتان را موقتا انتقال دهید به یک آدرس جدید در این صورت ترافیک صفحه در همان حالت قبل باقی می ماند و آن آدرس موقت برای موتور های جستجو ایندکس نمی باید به این نکته دقت فراوان داشته باشید که برای مدا زمان زیادی نباید از این ریدایرکت استفاده نماید، زیرا امکان دارد موتور های جستجو مانند ریدایرکت 301 با آن برخورد کنند .

ریدایرکت 307 :

ریدایرکت 307 بیشتر شبیه ریدایرکت 302 میباشد تنها در بخشی از موارد با هم تفاوت دارند .

اینترنت که بر اساس پروتکل HTTP بنا شده و دارای دو نسخه می باشد که شامل 0/1 و1/1 می شود .ریدایرکت 302 برای هر دو این کدها عمل می کند اما ریدایرکت 307 فقط برای کد 1/1 عمل می کند .

Meta Refresh:

متا رفرش که در مقایسه با رروش های که ذکر شد دارای سرعت کمتری می باشد و در مقایسه با روشهای بیان شده که در سطح سرور انجام می پذیرد این روش در سطح صفحات سایت انجام می شود و از نظر سئو نیز دارای ارزش کمی می باشد به همین دلیل پیشنهاد می شود از این روش استفاده نکنید .

rel canonical در ریدایرکت :

این تگ که در سرور انجام می شود و در داخل متا تگ های سایت قرار می گیرد .

البته موتور های جستجو به این تگها خیلی اهمیت نمی دهند به صورتی که زمانی با این تگ ها برخورد میکنند متوجه می شوند که صفحه اصلی نیست و صفحه را ایندکس نمی کنند و در قسمتی دیگر صفحه ی اصلی را جستجو می کنند. .

در هنگام استفاده از ریدایرکت باید به چه نکاتی دقت کرد؟

در مواقعی که میخواهید از ریدایرکت 302 استفاده نماید دقت داشته باشید صفحه های که می خواهید به صورت دائم حذف شود را انتقال ندهید زیرا ارزش صفحه ای که پاک می شود به آدرس صفحه ی جدید انتقال داده نمی شود و برای این منظور توصیه می شود از ریدایرکت 301 استفاده کنید .

اشاره به برخی از مزایای استفاده از ریدایرکت:

این امکان را برای کاربران فراهم می نماید تا به دنبال مطلبی هستند آن را سریع تر پیدا نمایند .

در تولید محتوا به تکراری بودن آن توجه مهمی را داشته باشید، زیرا محتوای تکراری تاثیر منفی بر روی سایت شما ایجاد می کند .

با توجه به مطالب ارائه شده در این مقاله می توان نتیجه گرفت که ریدایرکت 301 از همه ی ریدایرکت ها موثرتر می باشد،.

توصیه ما به شما این است قبل از استفاده از ریدایرکت حتما اطلاعات کافی در مور آن را داشته باشید تا در در مواقع استفاده از آن دچار ضرر به سایت نشود

امتیاز به این صفحه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

تمامی حقوق برای کمک وردپرس محفوظ میباشد طراحی شده بصورت بومی توسط کمک وردپرس