شماره تماس کمک وردپرس

۰۲۱-۲۸۴۲۵۹۴۷

پشتیبانی و مشاوره
پشتیبانی سایت و پشتیبانی وردپرس

کلودفلر (Cloudflare) چیست؟ و چگونه به سایت وردپرسی ما کمک می کند؟

یکی از سیستم هایی که این روزها مورد توجه بسیاری از صاحبان مشاغل و کسب و کار آنلاین قرار گرفته است، کلودفلر است.  بیشتر افراد برای افزایش سرعت وردپرس از این سیستم بهره می برند. در این مقاله از کمک وردپرس سعی کردیم این سیستم را به طور کامل برای شما تعریف کنیم و ارتباط آن با CDN را برای شما تشریح کنیم. و برای شما روشن کنیم که چگونه می توان افزایش سرعت وردپرس به کمک کلودفلر را به دست آورد.

یکی از دغدغه هایی که امروزه بیشتر سایت های وردپرسی را درگیر کرده بحث امنیت و سرعت سایت است. که بسیاری از شرکت ها با گرفتن هزینه های زیاد این خدمات را برای سایت ها ارائه می دهند. یکی از دلایلی که باعث کاهش سرعت و امنیت وردپرس می شود موضوع فاصله است زیرا بیشتر سرویس های میزبانی در ایران و کشورهای دیگر از سرور (هاست) خارجی استفاده می کنند.  حال باید راهی باشد که این مشکل را برای کاربران حل کند. یکی از سیستم هایی که این مشکل را حل می کند کلودفلر است. پس با ما همراه باشید قرار است از دیگر بخش کمک وردپرس ارائه دهنده خدمات پشتیبانی سایت و پشتیبانی وردپرس تا راجع به افزایش سرعت و امنیت به کمک کلودفلر به طور مفصل با هم صحبت کنیم.

کلودفلر چیست و چه کمکی به ما می کند؟

می توان به جرئت گفت کلودفلر یکی از بزرگ ترین ارائه دهنده های خدمات اینترنتی است که هدفش بالا بردن امنیت سایت ها و همچنین سرعت آنهاست. کلودفلر به عنوان شبکه ای از سرور های جهان است و به صورت شبکه ای کار می کند. در واقع این شبکه به عنوان واسطه کار می کند و بین مرورگر و سرور میزبانی سایتی که قرار است وارد آن شوید قرار می گیرد.

لازم به ذکره حتما برای داشتن یک وبسایت پویا به حل مشکلات وردپرس خود بپردازید .

با این روش شما می توانید از بسیاری از مشکلات جلوگیری کنید. مشکلاتی از قبیل :

  • خرابی سایت
  • کند بودن سایت
  • حملات DDos

اما خب نیاز است قبل از اینکه مفهوم کلودفلر را برای شما بیان کنیم، مفهوم CDN  را برای شما توضیح دهیم.

CDN چیست؟

CDN یا Content Delivery Network که در اصل ستون فقرات اینترنت است و همانطور که از نامش هم مشخص است، وظیفه ارائه خدمات آنلاین را دارد. ما به طور روزانه و هنگام استفاده از اینترنت از CDN استفاده می کنیم. حتی سایت های بزرگی مثل آمازون، یوتیوب، فیسبوک و اینستاگرام هم از CDN استفاده می کنند. زیرا برای هر سایتی از جمله سایت های بزرگ و قدرتمند هم نداشتن تاخیر امری مهم و حیاتی است. آمار ها نشان میدهند که کاربران به طور میانگین تنها ۵ ثانیه برای بارگذاری یک سایت حوصله به خرج می دهند و اگر لود شدن یک سایت بیشتر از ۵ ثانیه طول بکشد احتمال دارد کاربر سایت شما را ترک کند.

افزایش سرعت وردپرس به کمک کلودفلر

CDN چگونه می تواند باعث افزایش سرعت سایت شما شود؟

مهمترین عاملی که در سرعت سایت شما موثر است، موضوع فاصله است. هرچقدر که فاصله شما با سرور سرویس میزبانی کمتر باشد، سایت شما سرعت بیشتری خواهد داشت. بیشتر سرویس های میزبانی در ایران از هاست خارجی استفاده می کنند که خب این موضوع باعث کاهش سرعت سایت می شود. در این قسمت نقش CDN ظاهر می شود و اهمیت خودش را نشان می دهد و به شما کمک می کند که با وجود فاصله ای که وجود دارد سرعت سایت کاهش پیدا نکند.

CDN ها به کمک فناوری حافظه پنهان، یک نسخه از سایت شما را در سرور های خاصی که در سراسر دنیا وجود دارند ذخیره می کنند. وقتی این ذخیره انجام شد دیگر اهمیت ندارد که شما در کجا زندگی می کنید یا اینکه سرور سرویس میزبانی شما در کجاست چون با این کار بخشی از داده ها و اطلاعات سایت شما در سرورهای مشخصی ذخیره شده است.

مثلا فرض کنید شما در ایران هستید و سرور سرویس میزبانی شما در کشور آلمان است، CDN بخشی از داده ها و اطلاعات سایت شما را در سرور خاصی در کشوری مثل ترکیه ذخیره می کند. این کار باعث می شود که فاصله کم شده و سرعت شما افزایش پیدا کند. خب حالا که با CDN و کاری که انجام می دهد آشنا شدیم، برسیم به موضوع اصلی این مقاله یعنی کلودفلر. اما خب نیاز است بدانید که کلودفلر خود یک CDN است.

کلودفلر چگونه کار می کند؟

کلودفلر به عنوان یک پراکسی معکوس کار می کند و وقتی شما یک حساب کاربری در آن برای سایت خود ایجاد می کنید، سایت شما به قسمتی از شبکه اش اضافه می شود. یکی از کارهای خیلی مهمی که کلودفلر انجام می دهد بهینه سازی سایت شماست؛ که با ذخیره کردن محتواها مانند کد های javascript ، CSS و پرونده های تصویری در سرور های خود محتوا را بهینه سازی می کند، سپس هنگامی که سایت شما در بخشی از کلودفلر قرار می گیرد، اطلاعات و داده ها از نزدیک ترین هاست به کاربران شما ارائه خواهد شد، و این کار میزان بار برای یک صفحه را کاهش خواهد داد. و اینگونه باعث افزایش سرعت وردپرس به کمک کلودفلر می شود.

ویژگی های کلودفلر

در پاراگراف های بالا به طور خلاصه اشاره کردیم که کلودفلر یک CDN است. بله صحیح است و تمام خدمات را به نحو احسنت ارائه می دهد. همانطور که گفتیم کلودفلر یک CDN و یک سیستم پراکسی معکوس است که در Techcrunch 2010 معرفی گردید و در آمریکا راه اندازی شد و هنوز هم در همانجا قرار دارد. هم اکنون چیزی بالغ بر ۶۰۰۰۰ سایت از خدماتی که کلودفلر ارائه میدهد استفاده می کنند که این خدمات شامل موارد زیر می شود :

  • تحویل محتوا : کلودفلر مانند یک CDN در تحویل محتوا ایفای نقش می کند. به این شکل که محتوای استاتیک کاربران خود را در سرور های مختلف خودش در سراسر جهان ذخیره می کند. این محتواهای ذخیره شده وابسته به لوکیشن در اختیار کاربران قرار می گیرد تا سرعت بارگذاری سایت زیاد شود، پهنای باند کمتری مورد استفاده قرار گیرد و از CPU کمتری استفاده شود.
  • ارائه خدمات DNS : یکی دیگر از سرویس هایی که DNS ارائه می کند، خدمات نام دامنه است که روی سایت هایی ارائه می شود که از شبکه anycast استفاده می کنند؛ یعنی سایت هایی که از مسیرهای متفاوتی می توان به آن وارد شد. مثلا سایت داخلی یک بانک در یک کشور که فقط باید در داخل کشور به آن دسترسی داشت در شبکه ی anydesk قرار ندارد و کلودفلر نمی تواند به آن خدمات ارائه دهد.
  • جلوگیری از حملات DDos : حملات DDos به معنی سرازیر شدن تعداد زیاد تقاضا به سایت است و یکی از مهم ترین قابلیت های کلودفلر این است که جلوی این حملات را می گیرد و این حملات را از جمله حملات سایبری به شمار می آورد و به وسیله اقدامات امنیتی مثل captcha، این امکان را به وجود می آورد که تا حد زیادی جلوی این حملات را گرفت.

مزایای استفاده از کلودفلر چیست؟

برخلاف CDN های استاندارد دیگر، در کلودفلر فقط کافی است که سرور های نام دامنه را آپدیت کنید. این موضوع کار را بسیار راحت می کند، زیرا دیگر نیازی به انتخاب داده های دقیق برای حفاظت کردن از سایت خود ندارید. و معمولا ۲۴ ساعت طول می کشد تا سرور های شما آماده رفتن شوند و پس از تمام شدن این کار به صورت خودکار قابلیت استفاده دارند.

یکی دیگر از ویژگی های چشمگیر و منحصر به فرد CDN های کلودفلر و سرویس های پراکسی معکوس، امنیت است. این موضوع می تواند از تهدیدات مختلفی از جمله عنوان های HTTP، لیست های سیاه و موارد بسیار دیگری جلوگیری کند. علاوه بر این ها برای جلوگیری از حملات ربات ها، محدود کردن هرزنامه ها، حفاظت از درگاه های کلیدی مانند FTP و SSH از هکر ها و حملات DDos از آن استفاده میشود.

سایر خدمات کلودفلر

یکی از ویژگی های خاص کلودفلر، بهینه کردن پرونده هایی مثل فایل های تصویری است. این فناوری می تواند حجم عکس ها را به میزان ۳۵ درصد کاهش دهد و حتی برای نمایش در تلفن های همراه هم بهینه سازی کند. این ویژگی می تواند عمکرد و سرعت سایت را به مقدار قابل توجهی افزایش دهد. درست است که کلودفلر به سبب ویژگی کاربر پسند بودن و راحتی شناخته می شود اما این سیستم ویژگی های خوب دیگری از جمله SPDY ، HTTP/2 ، API REST ، IP76 و گواهینامه اختصاصی SSL را هم ارائه می دهد.

کلام آخر :

از کلودفلر استفاده کنیم یا نه؟

قطعا؛ ما به شما پیشنهاد ی کنیم که حتما برای سایت خود از کلودفلر استفاده کنید، چون هر اقدامی که برای افزایش سرعت و امنیت سایت خود انجام می دهید نه تنها ضرری ندارد بلکه بسیار هم به کسب و کار شما کمک خواهد کرد. این روزها بزرگترین سایت های دنیا هم از کلودفلر استفاده می کنند زیرا کاربر به سایتی وارد می شود که سرعت خوبی داشته باشد. علاوه بر این نمی توان از ویژگی خوب کلودفلر در بهینه سازی حجم تصاویر و کمک به افزایش پهنای باند چشم پوشی کرد.

لطفا اگر تجربه و نظری در زمینه استفاده از کلودفلر دارید با ما تیم پشتیبان وردپرس کمک وردپرس در میان بگذارید.

موفق و پیروز باشید

امتیاز به این صفحه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

تمامی حقوق برای کمک وردپرس محفوظ میباشد طراحی شده بصورت بومی توسط کمک وردپرس