شماره تماس کمک وردپرس

۰۲۱-۲۸۴۲۵۹۴۷

پشتیبانی و مشاوره
پشتیبانی سایت و پشتیبانی وردپرس

افزونه استاندارد مورد نیاز برای وردپرس

سوالی که شاید برای بیشتر وبمستران پیش می آید این است که به طور معمول تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس چقدر است؟ یا از همه مهم تر اینکه کدام افزونه ها اضافی هستند و بهتر است از چرخه سایت آن ها را حذف کرد؟ یا افزونه ی نصب شده مناسب سایت میباشد و یا پشتیبان وردپرس به خوبی پوشش میده.

به طور معمول تصورات غلطی راجع به افزونه های وردپرس، عملکرد آنها، تاثیری که بر روی سرعت وردپرس دارند وجود دارد؛ بنابراین در این مقاله از کمک وردپرس پشتیبان وردپرس می خواهیم به توضیح این مطلب بپردازیم و کاربران را از این موضوع آگاه کنیم.

پس با ما همراه باشید.

افزونه استاندارد مورد نیاز برای وردپرس

در این مقاله برای شما توضیح می دهیم که تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس به چه صورتی بوده و چگونه باید تصمیم بگیریم و انتخاب درستی داشته باشیم. علاوه بر این ها می خواهیم توضیح دهیم که تاثیر افزونه ها بر سایت چگونه است و یا اصلا تاثیر گذار هستند یا نه. در این مقاله می خواهیم به شما کمک کنیم تا سایت خود را با ترکیب عالی ای از نصب افزونه های کاربردی در وردپرس راه اندازی کنیم.

نحوه عملکرد افزونه های وردپرس

قبل از اینکه در عمق مطلب فرو برویم، اجازه بدهید مختصرا راجع به افزونه های وردپرس و عملکرد آن ها با هم صحبت کنیم.

افزونه های وردپرس مانند اپلیکیشن در موبایل هستند، که در سایت کاربرد دارند. به کمک این افزونه ها  می توانید امکاناتی مثل فروشگاه آنلاین، بهینه سازی، افزودن فرم تماس، امنیت و… را در سایت خود داشته باشید که بهتره از تیم پشتیبانی سایت خود این درخواست رو جهت پیاده سازی ارسال کنید.

داشتن یک پشتیبان وردپرس به خوبی میتونه در جهت حل مشکلات سایت وردپرسی به شما کمک شایانی کنه .

تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس

همانگونه که زبان برنامه نویسی وردپرس با PHP است، زبان برنامه نویسی افزونه ها نیز با همین زبان برنامه نویسی می باشد. کد های PHP روی هاست سایت اجرا می شوند و از منابع هاست استفاده می کنند. به همین دلیل است که باید شرکتی که برای خرید هاست انتخاب می کنید سرعت خوبی داشته باشد و ابزار خوبی برای مدیریت آن منابع ارائه کند و به صورت موثر در راه اندازی وب سایت به شما کمک کند.

بعد از منتشر شدن وردپرس ۱.۲ که پشتیبانی افزونه های وردپرس به آن اضافه شد، تا حالا، افزونه ها مانند یک نعمت خدادادی برای وبمستران به حساب می آید. ولی واقعا تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس چقدر است؟

به چه دلیل افزونه ها برای سایت های وردپرسی ضروری هستند؟

درست است که وردپرس به خودی خود یک سایت قوی را فراهم کرده، اما در کل دلیل محبوبیت وردپرس افزونه ها هستند، در طی سالیان اخیر تعداد افزونه ها رشد چشمگیری داشته. طبق آمار، و در زمان نگارش این مقاله تعداد افزونه های رایگانی که در وردپرس موجود است و در فهرست رسمی افزونه ها بیش از ۵۴ هزار تا می باشد.

علاوه بر افزونه های رایگان، هزاران افزونه وجود دارد که به وسیله کمپانی ها و توسعه دهندگان شخص ثالث به فروش می رسد و هرکدام یک ویژگی خاص خودشان را دارند و امکانات بیشتری را در اختیار کاربران خود می گذارند.

به کمک افزونه ها خواهید توانست تا افزایش امنیت وردپرس و یا بهینه سازی وردپرس را تجربه کنید، حتی این امکان را دارید تا کاربران را مدیریت کرده و هزاران فعالیت دیگر که می توانید از آنها برای پیشبرد هدف های تان استفاده کنید. بنابر توضیحاتی که داده شده توسعه دادن کسب و کار شما بدون کمک گرفتن از افزونه ها در وردپرس کاری سخت و دشوار خواهد بود. پس ضروری است که بدانیم تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس چقدر می باشد.

چه تعداد از افزونه ها برای نصب در وردپرس مناسب است؟

باید این را بپذیرید که مشکل کمیت افزونه ها نیست بلکه کیفیت آن هاست که حائز اهمیت است. شما می توانید بدون داشتن هیچ مشکلی ده ها افزونه روی وردپرس خود داشته باشید. اما چیزی که مهم است و سرعت سایت شما را کاهش می دهد، افزونه ای است که کد نویسی ضعیف یا غیر استانداردی دارد. و اینگونه می شود که وقتی بابت این مشکل درخواست کمک می کنید، پشتیبان هاست و یا پشتیبان سایت شما را بابت نصب افزونه های غیر کاربردی سرزنش می کند.

قاعدتا رفع اشکال سایتی که ۵ افزونه دارد به مراتب از سایتی که دارای ۳۰ افزونه است راحت تر خواهد بود. پس تعداد افزونه های بالا کار پشتیبان ها را سخت تر می کند، بنابراین نصیحت هایی که شاید از سر بی حوصلگی و یا تنبلی مطرح می شود را خیلی جدی نگیرید. در این مواقع آرامش خودتان را حفظ کرده و از پشتیبان مورد نظر درخواست کنید تا به شما بگوید دقیقا کدام افزونه ای که نصب شده ایجاد اشکال کرده است.

مثلا فرض کنید یک سایت دارای ۵۰ افزونه است؛ شما بدون داشتن هیچ دلیل قانع کننده ای نمی توانید به این افزونه ها برچسب خراب بودن بزنید. اگر افزونه ای وجود دارد که باعث کندی سایت شده است، تنها باید همان یک افزونه را حذف کنید نه اینکه همه ۵۰ افزونه را. خب تا اینجای مقاله به این نتیجه رسیدیم که نصب کردن تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس فکر خوبیست اما لزوما نمی توان گفت سایتی که تعداد بالایی افزونه دارد سایت مشکل داری است.

چرا نام افزونه های وردپرسی بد در رفته است؟

هدف افزونه ها چه بود؟ اینکه وردپرس را به گونه ای توسعه دهید تا این امکان را داشته باشید تا هر چیزی که تصورش را می کنید را انجام دهید. با همه این مزایا همواره شاهد احساس ترس در نصب کردن افزونه ها از طرف کاربران تازه کار هستیم. اما هرچزی حدی دارد، درست است که نصب تعداد بالای افزونه کار را سخت می کند اما در هر حال باید هر آن چیزی را که به آن احتیاج داریم را به درستی شناسایی کرده و انتخاب کنیم تا با مشکلی رو به رو نشویم.

تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس

کاربران در مورد امنیت، عملکرد و … نگران می شوند. این مسئله به این خاطر است که توسعه دهندگان و طراحان و پشتیبانان سایت در زمان بروز مشکلات مشتریان خود با حالت کلافگی و استیصال برخورد می کنند. این افراد در این مواقع نظراتی مثل : باید افزونه های کمتری داشته باشید یا این تعداد افزونه سرعت سایت شما را پایین آورده اند را بیان می کنند. نظراتی از این دست در ملاقات ها، کنفرانس ها و از همه مهمتر در شبکه های اجتماعی تشدید شده و باعث نگرانی کاربران علی الخصوص کاربران تازه کار می شود. به عقیده ما بزرگترین اشکال این نظرات ابهامی است که در رابطه با آن ها وجود دارد.

افزونه ها چگونه بر سرعت و عملکرد سایت تاثیر گذار هستند؟

تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس

تعداد و انواع افزونه ها متفاوت بوده و هرکدام به نوعی عملکرد سایت ما را تحت تاثیر قرار می دهند. بعضی از افزونه ها به طور عمده قسمتی از سایت را که به طور مستقیم در دید کاربر قرار دارند تحت تاثیر قرار می دهند. مثلا افزونه هایی مثل افزونه های ساخت صفحه، فرم های تماس، اسلایدر ها، گالری و… .

علاوه بر این افزونه هایی هستند که در همه حوزه ها، مثل حوزه مربوط به ادمین و بخش های مربوط به کاربران فعالیت می کنند. مانند افزونه های مربوط به سئو، افزونه های فایروال وردپرس و … .

افزونه های مربوط به وردپرس وابسته به اینکه در کدام قسمت آپلود شده اند، روی سرعت و عملکرد سایت تاثیر گذار هستند. به طور مثال پلاگین هایی که فقط در زمان فعالیت شما به عنوان ادمین، در زمان خاصی آپلود می شوند، به طور معمول روی عملکرد سایت اثر گذار هستند. از طرف دیگر پلاگین هایی که کاربران به طور مستقیم با آن ها سر و کار دارند و آپلود می شوند به طور معمول نقش بیشتری در سرعت و عملکرد سایت شما دارند.

توجه کنید که افزونه هایی که به طور معمول فرآیند پس زمینه مثل بررسی لینک های خراب، بررسی ۴۰۴ و… را انجام می دهند، کاملا سرعت وب سایت را کاهش می دهند. افزونه ها می توانند به روش های زیر فعالیت سایت تان را تحت تاثیر قرار دهند :

کوئری های اضافی DB

بعضی از پلاگین ها به احتمال زیاد کوئری های دیتا بیس شما را زیاد می کنند. به طور مثال پلاگین هایی که مسئولیت نشان دادن پست های محبوب و پست های مرتبط را دارند و یا هر موضوعی که باعث استفاده دیتابیس می شود و آن را نشان می دهد، از این قبیل افزونه ها هستند.

ایجاد درخواست های اضافی HTTP

بعضی از افزونه ها (به طور معمول پلاگین هایی که در ارتباط مستقیم با کاربران هستند) امکان دارد برای عملکرد خوب به طراحی کاملا سفارشی و یا اسکریپت نیاز داشته باشند، به همین جهت فایل های JS و CSS اضافه ایجاد می شود. آپلود این فایل ها امکان دارد باعث شود درخواست های اضافی HTTP که آپلود صفحه شما را کند می کند، را ایجاد کند.

فرآیند های نوشتن دیتابیس

تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس

بعضی از افزونه ها امکان دارد در هنگام انجام فرآیند های پشت صحنه، بسیاری از منابع سرور را تحت تاثیر قرار دهند. مانند بررسی لینک های خراب، بررسی و ثبت آمار هایی مثل بازدید پست ها و … . بیشتر افزونه های خوب و کاربردی وردپرس در زمان نیاز، فایل های اضافه را بارگذاری می کنند و نیاز به دیتا بیس را به حداقل مقدار خود می رسانند. اگرچه گاهی این مسئله اجتناب ناپذیر می شود.

در بیشتر موارد بهینه سازی هایی ممکن است. اجازه دهید برای این مسائل راه کارهایی به شما ارائه دهیم. قبل از این کار اطمینان پیدا کنید که اجرا کردن قابلیت کش روی سایت امکان پذیر است. بدون کش سایت شما همیشه سرعت پایینی خواهد داشت. پس بهتر است از یک افزونه کش وردپرس مثل W3 total cache استفاده کنید که از جمله افزونه های کاربردی وردپرس به شمار می آید.

برطرف کردن مشکل کوئری های دیتابیس

بعضی از پلاگین ها امکان دارد باری که روی سرور دیتا بیس شما وجود دارد را افزایش دهند. خود وردپرس در کش کوئری ها بسیار خوب عمل می کند و بیشتر افزونه هایی که به درستی کدگذاری شده اند مشکل خاصی را به وجود نمی آورند، با این وجود اگر سایتی دارید که پر ترافیک است، استفاده کردن از افزونه هایی که مرتبط به دیتا بیس می شوند، می توانند برای شما ایجاد مشکل کنند. علی الخصوص اگر منابع سرور مناسبی را نداشته باشید.

به طور مثال اگر سایت شما فروشگاهی است (نکته: بهتره برای توسعه فروشگاه خود از پشتیبانی سایت فروشگاهی استفاده کنید) باید قابلیت عضویت کاربران را داشته باشید، در این مواقع امکان دارد با تعداد زیادی درخواست کش نشده رو به رو شوید. برای این موضوع تنها راه حل موجود این است که از یک هاست مدیریتی وردپرس استفاده کنید و یا از هاست ووکامرس بهره ببرید.

حالا افزونه هایی مثل افزونه های آماری وب سایت، افزونه بررسی میزان پست، و یا افزونه ای که در قسمت داخلی برای ایمیل بهینه سازی شده و … هستند، که این افزونه ها در وردپرس امکانات آماری مختلفی را اضافه می کنند. این افزونه ها در هر صفحه ای که آپلود شود به صورت نادرستی روی دیتا بیس نوشته می شود و به همین دلیل باعث کندی سایت شما می شود. دقیقا در همین مرحله است نصب تعداد استاندارد افزونه مهم می شود و باید به آن توجه ویژه ای کرد.

با کمک افزونه هایی مثل google analytics for wordpress by monsterinsight بررسی آمار تجزیه تحلیل سایت را انجام داد و یا با jetpack stats سایت را به روشی حساب شده تر آنالیز کرد. علاوه بر این افزونه هایی هستند که خطای ۴۰۴ را مورد بررسی قرار می دهند، و لینک های خرابی را که بار سنگینی به سایت اضافه می کنند و یا منابع سرور را سنگین می کنند می پردازند. پس بهتر است به جای استفاده از این افزونه ها از یک سرویس cloud مثل SEMrush یا Ahrefs استفاده کنید که خودشان به صورت خودکار لینک های خراب را پیدا کرده و بررسی می کنند و در مورد سئو نیز اطلاعات مفیدی در اختیار ما می گذارد.

رفع مشکل در درخواست های اضافی HTTP

پلاگین ها برای اینکه بتوانند به درستی عمل کنند باید درخواست های اضافی HTTP ایجاد کنند؛ مثل فایل JS و CSS. مثلا وقتی یک افزونه برای فرم تماس را نصب می کنید و انتظار دارید که هم به خوبی عمل کند و هم ظاهر مناسبی داشته باشد. کاربران معمولا در مورد درخواست های اضافی شکایت دارند و فراموش می کنند این درخواست ها گاها ضروری است. به طور خلاصه می توان گفت طرح ها و اسکریپت های اضافی برای عملکرد درست افزونه ضروری است.

البته ۳ راه حل برای بهینه کردن مشکل درخواست های اضافی HTTP وجود دارد که البته برای همه این روش ها نیاز دارید کمی دانش کد نویسی در وردپرس داشته باشید، اما یکی از این روش ها از بقیه کمی آسان تر است.

روش اول : روش اول این است که طرح ها و اسکریپت های اضافی را که با افزونه آپلود می شوند را لغو کنید. بعد از آن طرح افزونه را با فایل Style.css قالبی که استفاده می کنید ترکیب کرده و اسکریپت افزونه را با فایل اصلی جاوا اسکریپت قالب ترکیب کنید.

روش دوم :  روش دوم به این شکل است که به صورت شرطی طرح ها یا اسکریپت های موجود روی صفحات در زمان نیاز آپلود می شود.

اگر با کدنویسی آشنایی ندارید نگران نشوید، زیرا می توانید از افزونه ای مثل WP Rocket استفاده کنید که به شما این امکان را می دهد تا به سادگی و تنها با یک کلیک فایل ها را کوچک و ترکیب کنید. این موضوع در بیشتر مواقع جواب می دهد اما خب در بعضی مواقع می تواند برای بعضی از افزونه ها ایجاد مشکل کند.

احتمالا تا اینجای ماجرا متوجه شدید که چند درخواست اضافی در HTTP به آن صورت که فکر می کنید اهمیت ندارد. با همه این وجود اگر افزونه های زیادی دارید و درخواست های اضافی HTTP ایجاد می کنند، این بهینه سازی به شما کمک می کند تا مقداری از زمان بارگذاری خود بکاهید.

چگونه امنیت تحت تاثیر افزونه های وردپرس قرار می گیرد

زمانی که موضوع تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس است، یکی از مواردی که باید به آن توجه ویژه ای کرد امنیت است. کاربران همواره نگران این موضوع هستند که اگر افزونه های بیشتری را نصب کنند امنیت سایت پایین می آید. پس باید در نصب افزونه ها محتاط تر عمل کنیم.

یک افزونه وردپرسی که به درستی کد نویسی نشده باشد می تواند به راحتی مورد حمله هکر ها قرار گیرد و امنیت سایت را تحت تاثیر قرار دهد. با این وجود باید این موضوع را بدانید که این موضوع فقط مربوط به افزونه ها نیست بلکه برای تمام نرم افزار های موجود اتفاق می افتد.

اشتباهات همیشه اتفاق می افتند. با این وجود بهترین قسمت Open Source این است که تعداد زیادی کاربر درحال استفاده از این نرم افزار هستند و در صورت بروز هرگونه مشکل امنیتی می توان با سرعت بیشتری آن ها را کشف و رفع کرد.

شما می توانید به کمک یک افزونه امنیتی وردپرس مثل Sucuri امنیت سایت خود را حفظ کنید. به کمک این افزونه می توانید تمام قسمت های سایت را اسکن کنید و مشکلات امنیتی را پیدا کنید.

همچنین شما باید با بالا بردن امنیت ورردپرس از وب سایت خود محافظت کنید. این موضوع این امکان را به شما می دهد تا قبل از اینکه هر کدام از افزونه های غیر ایمن مورد سو استفاده هکرها قرار بگیرد، به لایه های امنیتی افزوده شود.

آیا کد اسنیپت ها جایگزین خوبی برای افزونه ها می شوند؟

هدف مقاله هایی که در سراسر وب با عنوان چگونه بدون استفاده از افزونه کارهای خود انجام دهید، این نیست که شما را در استفاده از افزونه ها دلسرد کند بلکه هدف این است که به شما کدگذاری را آموزش داده و کمک کند تا بتوانید نصب افزونه های خود را کنترل کرده و همچنین تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس را مدیریت کنید.

با استفاده از ۳ روش می توانید کد اسنیپت ها را به سایت خود اضافه کنید. می توانید آن ها را به فایل function.php و یا حتی به یک افزونه خاص اضافه کنید. علاوه بر این می توانید از یک افزونه برای اضافه کردن کد اسنیپت های سفارشی کمک بگیرید.

فارغ از اینکه کدام روش را انتخاب می کنید، اضافه کردن کد اسنیپت ها ، دقیقا مانند اضافه کردن افزونه به سایت شما می باشد. اگر کد اسنیپتی که قرار است اضافه کنید برای افزونه قابل شناسایی باشد، مانند این است که بدون نصب کردن افزونه آن را راه اندازی نموده اید. اما مشکل این جاست که هیچ آپدیت و بروزرسانی ای برای افزونه و یا اصلاح امنیتی برای آن کد دریافت نخواهید کرد؛ که خب عیب کوچکی هم نیست.

اعتماد به افزونه های وردپرس

بعضی از کاربران در ارتباط با اینکه افزونه ها مطمئن هستند یا نه نگران هستند. مثلا اگر افزونه ها از کار بیافتد چه می شود؟ و یا اگر آپدیت کند باشد چه اتفاقی می افتد؟

موضوع جالب و قابل توجه در رابطه Open source بودن وردپرس این است که همیشه یک جایگزین وجود دارد. مثلا درست است که وقتی دارید از یک افزونه محبوب استفاده می کنید؛ احتمال از کار افتادن افزونه کم است، با این حال اگر این اتفاق بیافتد، احتمالا یک شخص مسئولیت آن را برعهده می گیرد و به ارتقای آن می پردازد. این یکی از مزایای بزرگ open source است.

نصب چه تعداد افزونه برای وردپرس الزامی است؟

شما باید افزونه هایی را که برای راه اندازی و رشد کسب و کار خود نیاز دارید را نصب کنید. در واقع نصب تعداد استاندارد افزونه در وردپرس ضروری است و به شما کمک می کند تا بهینه سازی سایت خود را به درستی انجام دهید. به طور میانگین برای یک سایت تجاری چیزی در حدود ۲۰ الی ۳۰ افزونه طبیعی و منطقی است و همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم اگر افزونه ها استاندارد باشند، مشکلی به وجود نخواهد آمد.

البته اگر می خواهید از قابلیت های وردپرس نهایت استفاده را بکنید و ویژگی های پیشرفته را در کسب و کار خود به کار ببرید، این تعداد به بالای ۵۰ افزونه هم خواهد رسید.

این نکته را همیشه به یاد داشته باشید که کمیت افزونه ها اهمیت زیادی ندارد و باعث کاهش سرعت سایت شما نخواهد شد. بنابراین تا زمانی که از افزونه های استاندارد و کدنویسی شده وردپرس استفاده می کنید مشکلی نخواهید داشت و مجاز هستید از تعداد بالایی افزونه هم استفاده کنید.

چگونه باید بهترین افزونه های وردپرس را انتخاب کنیم؟

سوالی که همواره تعداد زیادی از کاربران می پرسند این است که چگونه باید بهترین افزونه های وردپرس را برای سایت خود انتخاب کنیم؟

اگر به دنبال یک افزونه هستید که رایگان باشد، می توانید آن را از فهرست افزونه های wordpress.org پیدا کرده و دانلود کنید. می توانید به کمک رتبه بندی افزونه ها و نظراتی که از طرف سایر کاربران وردپرس می بینید، انتخاب خود را انجام دهید. همچنین می توانید آخرین به روز رسانی افزونه را مشاهده کنید و یا اینکه چند وب سایت آن را نصب کرده اند. اگر به دنبال نسخه پرمیوم افزونه هستید، می توانیم به شما این اطمینان را بدهیم که محصول یک شرکت بزرگ وردپرس و یا توسعه دهنده معتبر است. اما اگر هنوز هم مطمئن نیستید می توانید از نظرات و شواهد مرتبط با این افزونه کمک بگیرید و بر اساس آن تصمیم گیری کنید.

کلام آخر

خب به پایان یکی دیگر از مقالات کمک وردپرس رسیدیم، امیدواریم این مقاله برای شما مفید باشد؛ و بتوانید با خواندن آن تصمیم درست را برای تعداد افزونه های استاندارد برای وردپرس بگیرید و بدانید که چه افزونه هایی را باید و از کجا دانلود و نصب کنید.

خوشحال می شویم اگر نظری دارید با ما در بخش نظرات در میان بگذارید.

موفق و پیروز باشید.

امتیاز به این صفحه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

تمامی حقوق برای کمک وردپرس محفوظ میباشد طراحی شده بصورت بومی توسط کمک وردپرس