در تعطیلات نوروزی پشتیبانی و پاسخگویی همانند روز های عادی انجام میشود
شماره تماس کمک وردپرس

۰۲۱-۲۸۴۲۵۹۴۷

پشتیبانی و مشاوره
پشتیبانی سایت و پشتیبانی وردپرس

۱۰ نکته طلایی برای نوشتن مقاله ای جذاب

آیا نکات طلایی برای نوشتن مقالات را می شناسید؟ و یا می دانید برای اینکه بتوانید مقاله ای جذاب تولید کنید، باید چه نکاتی را رعایت کنید؟ فکر می کنید تنها لازمه یک مقاله جذاب، محتوای غنی آن است؟ در این مقاله از سری مقاله های کمک وردپرس به عنوان پشتیبانی سایت و پشتیبانی وردپرس قصد داریم تمامی نکاتی که برای ارائه یک مقاله جذاب نیاز است را با هم بررسی کنیم.

این را به خاطر داشته باشید که برای ارائه یک مقاله جذاب، تنها محتوای غنی کافی نیست. باید محتوایی تولید کنید که ساختارمند باشد، زیرا زمانی که کاربر وارد صفحه مقاله مورد نظر می شود، نمای کلی مقاله را می بیند و سپس اقدام به به خواندن آن می کند. بنابراین خواننده ابتدا می بیند و سپس می خواند. به همین دلیل به عنوان منتشر کننده مقاله ابتدا باید چیدمانی زیبا و استاندارد ایجاد کنیم.

زیبایی ظاهری مقاله از اهمیت بالایی برخوردار است و باعث ماندگاری کاربران در سایت می شود. که این نکته برای صاحب سایت اهمیت بسیار بالایی دارد. مواردی که در ادامه برایتان گرد آورده ایم یک اصل و قانون نیست بلکه براساس تجربه و بازخورد و رفتار های کاربران نتیجه داده است. با ما همراه باشید.

نکات طلایی برای نوشتن مقالات

۱۰ نکته برای داشتن محتوایی جذاب

برای داشتن مقاله ای جذاب و فریبنده باید نکات طلایی برای نوشتن مقالات را شناخته و در محتوای خود از آن استفاده کنید، بنابراین سعی کنید نکات را که به اختصار برایتان جمع آوری کرده ایم مطالعه کرده و در نگارش مقالاتتان پیاده سازی کنید.

۱- تعداد کاراکتر های عنوان اندازه مناسبی داشته باشد

باید عنوان مقاله تان را جوری انتخاب کرده و بنویسید که تعداد کلمات بیشتر از دو خط نباشد. از لحاظ بصری، اگر عنوان مقاله تان دو خط باشد، باعث می شود که شکل ظاهری آن از حالت تیتر خارج شده و حتی موضوع اصلی مقاله را نتوانید به درستی منتقل کنید. تعداد حرف یا کاراکتر برای عنوان مقالات ۵۰ تا ۷۰ کلمه می باشد.

۲- استفاده از تصویر شاخصی جذاب

برای ارائه مقاله ای جذاب نباید از تاثیر تصویر شاخص غافل شد. تصویر شاخص را باید به گونه ای آماده کنید که معرف و بیانگر موضوع مقاله باشد. همچنین می توانید مقداری خلاقیت هم به کار ببرید و از ترکیب کردن چندین عکس به یک تصویر مناسب و جذاب برسید. تصویر شاخص همان تصویری است که در ابتدای مقاله نشان داده می شود. حتی می توانید گاهی اوقات و البته با توجه هدف کاری تان، از عبارات و جملات هم استفاده کنید و موضوع را دقیق تر به کاربر منتقل کنید. حتما برای تصویر شاخص خود زمان بگذارید و سعی کنید از تصاویر تکراری که در دیگر سایت ها استفاده شده استفاده نکنید.

۳- به کمک تیتر های مختلف، مقاله تان را تقسیم بندی کنید

برای داشتن مقاله جذاب حتما ضروری است که مقاله را به بخش های مختلف و هدفمندی تقسیم کنید. در واقع برای مقاله تان نقطه شروع و پایان بگذارید زیرا باعث می شود برای خواننده و در ذهن او یک تقسیم بندی کلی شکل بگیرد و همچنین نرخ مطالعه افزایش بیابد. فرض کنید قصد داریم یک مقاله آموزشی منتشر کنیم، بهتر است به صورت زیر عمل کنیم.

  1. مقدمه و توضیحات کلی
  2. توضیح و تفسیر مفاهیم تخصصی
  3. معرفی ابزار ها و نیازمندی ها
  4. عملکرد ابزار ها
  5. نحوه کار کردن با این ابزارها
  6. نتیجه گیری

۴- رنگ تیتر ها را از رنگ پاراگراف ها مجزا کنید

برای آنکه خواننده بتواند با یک نگاه متوجه تقسیم بندی های انتخابی شما شود بهتر است که رنگ تیتر های خود را از رنگ پاراگراف ها مجزا کرده و برای تیتر ها رنگی متفاوت در نظر بگیریم. البته در انتخاب رنگ هم باید دقت کرد. بهترین کار این است که رنگ انتخابی شما با رنگ سازمانی و مکمل شما تطبیق داشته باشد.

۵- سایز انتخابی تیترها از اندازه پاراگراف بزرگتر باشد

مورد قبلی گفتیم که برای ایجاد تمایز بین تیتر ها و پاراگراف ها بهتر است تا رنگ تیتر ها را عوض کنیم. اما این به تنهای کافی نیست. بهتر است اندازه تیتر ها را نسبت به پاراگراف ها بزرگتر کنیم. زیرا اینگونه هم به جهت زیبایی و هم به جهت ساختار نگارشی برای کاربران جذاب تر خواهد بود و وقتی خواننده ظاهر مقاله را تماشا می کند در کسری از ثانیه و در یک نگاه می تواند تشخیص دهد که این مقاله از تیتر های مختلفی تشکیل شده و موضوعاتش از هم مجزا شده اند. و این حس به کاربر القا می شود که این مقاله استاندارد بوده و ارزش وقت گذاری و خواندن را دارد.

۶- تقسیم کردن پاراگراف های طولانی به چند پاراگراف

کاملا طبیعی است که چشم خواننده با دیدن جملات طولانی و ردیف شده پشت هم خیلی زود خسته شود. به همین دلیل و برای جلوگیری از این قضیه، برای آنکه از این اتفاق جلوگیری کنید، متن مقالات خود را در پاراگراف های ۳تا ۵ جمله ای تقسیم بندی کنید. این مطلب باعث می شود که کاربران بدانند که با مطالعه ۳ تا ۵ جمله یک موضوع یا مفهوم را کاملا متوجه می شوند.

۷- مشخص کردن عباراتی که لینک دارند

اگر در مقاله شما لینکی وجود دارد بهتر است، رنگ آن را از بقیه محتوا متفاوت کنید تا خواننده با یک نگاه متوجه آن شود. همچنین می توانید آن کلمه یا عبارت لینک دارد را بولد کنید. این کار ها باعث می شود تا نرخ کلیک آن ها بیشتر شود، زیرا جلب توجه بیشتری برای کاربران خواهد کرد.

۸- بولد کردن کلمات مورد هدف مقاله

در بعضی از متن ها کلمات کلیدی وجود دارد که هدف آن مقاله بوده و نویسنده می خواهد آن عبارت و یا کلمه بیشتر دیده شود، زیرا ارتباط مستقیمی با موضوع مقاله دارد. برای آنکه چشم کاربران سریع تر و بهتر این عبارت و کلمات را ببیند باید تغییری در آن ها ایجاد کرد. مثلا هم می توان رنگ آن ها را تغییر داد و هم آن ها را برجسته تر کرد.

نکات طلایی برای نوشتن مقالات

۹- استفاده از تصاویر مرتبط در مقاله

یکی از مهمترین موضوعات در نکات طلایی برای نوشتن مقالات استفاده درست از تصاویر است. اگر می خواهید مطالب را راحت تر به کاربر و خواننده خود منتقل کنید، بهتر است که از عکس های مرتبط بین مقاله استفاده کنید. به طور مثال ما یک مقاله داریم که موضوع آن نمودار های آماری است. در این مقاله توضیحاتی را ارائه می دهیم و در ادامه تصاویر نمودار های آماری را هم اضافه می کنیم. در این قسمت عکس ها کمک کننده اند تا کاربران قضیه را بهتر درک کنند. یکی دیگر از مزایای استفاده از عکس این است که چشم کاربر با دیدن تصویر بین نوشته ها کمی استراحت می کند. بنابراین این نکته را فراموش نکنید.

۱۰- از باکس های رنگی برای نقل قول ها استفاده کنید

خیلی اوقات پیش می آید که موضوع یا جمله ای را از فرد دیگری را می خواهیم در مقاله بیاوریم و یا به عبارتی نقل قول کنیم. برای آنکه این نقل قول ها در نوشته های ما به صورت ظاهری تفکیک شوند، بهتر است آن ها را در باکس های رنگی و متفاوت قرار دهیم. مثلا از باکسی با زمینه خاکستری کمرنگ استفاده کنیم که متن نقل قول داخل آن قرار بگیرد، ایده خوبی است.

کلام آخر

نکاتی که در بالا گفتیم راجع به عوامل بصری نگارش مقاله بود. درواقع یعنی شکل و ظاهر مقاله. اگرچه این نکات فقط مربوط به ظاهر نوشته ها بود، اما رعایت موارد بالا همچنین به بهینه سازی سایت شما برای موتور جستجو هم کمک زیادی می کند.

خب به پایان یکی دیگر از مقالات کمک وردپرس پشتیبان وردپرس رسیدیم. امیدواریم با خواندن این مقاله بتوانید مقالاتی جذاب و خواندنی برای مخاطبین خود تولید کنید. لطفا نظرات و پیشنهادات ارزشمند خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.

موفق و پیروز باشید

امتیاز به این صفحه

مطالب پیشنهادی و مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای کمک وردپرس محفوظ میباشد طراحی شده بصورت بومی توسط کمک وردپرس