در تعطیلات نوروزی پشتیبانی و پاسخگویی همانند روز های عادی انجام میشود
شماره تماس کمک وردپرس

۰۲۱-۲۸۴۲۵۹۴۷

پشتیبانی و مشاوره
پشتیبانی سایت و پشتیبانی وردپرس

آشنایی با انواع سایت و کاربرد های آن

این روزها با پیشرفت تکنولوژی و فناوری، و همچنین برای گسترش و پیشرفت کسب و کارتان نیاز به طراحی سایت دارید تا در بین مردم شناخته شوید. همچنین وب سایت ها برای دریافت اطلاعات پیرامون شما و سرگرمی های روزانه و تعامل برقرار کردن با دیگران و … می توانند مفید باشند. به همین دلیل انواع سایت های مختلفی طراحی و راه اندازی شده اند.

برای ایجاد وبسایت مناسب و بهینه بهتره از پشیبانی سایت خوب و حرفه ای مشورت بگیرید چرا که عدم اجرای استاندارد یک وبسایت پیامد های بسیاری رو دارد چرا که پشیبانی وردپرس میتواند نتیجه مطلوبی را برای شما ایجاد کند .

یکی از مواردی که اهمیت ویژه ای دارد و اگر به درستی و به صورت تخصصی اجرا نشود، نمی توان انتظار داشت که در مراحل بعدی نیز سایت به درستی به فعالیت خود ادامه دهد، طراحی سایت است. رقابت بین سایت های مختلف روز به روز بیشتر شده و هرروز سعی می کنند تا امکانات و خدمات متنوع تری برای جذب مشتری ارائه دهند. به همین دلیل سایت هایی که به صورت حرفه ای طراحی شده اند و مدیریت می شوند، در مسیر خود موفق اند.

انواع سایت

انواع سایت و کاربرد های شان :

سایت ها را می توان از لحاظ کارکرد و فنی به گروه های مختلفی تقسیم می شوند.

سایت ها را از جهت فنی به دو دسته تقسیم می کنند :

  • سایت های پویا (دینامیک)
  • سایت های ایستا (استاتیک)

سایت های دینامیک :

این سایت ها از جمله سایت هایی هستند که تمام امکانات سایت های استاتیک را شامل می شوند. توسط زبان برنامه نویسی طراحی می شوند و امکانات متعدد و متنوعی از جمله ارسال خودکار ایمیل، سفارش یا خرید آنلاین و … دارند. انعطاف پذیری این سایت ها بالاست و توسط برنامه نویسان به روز رسانی می شوند. در این گونه سایت ها پنلی وجود دارد که در آنجا می توانید به آسانی سایتتان را مدیریت کنید.

سایت های استاتیک :

این سایت ها، سایت هایی هستند که همانند یک کاتالوگ بوده و تنها وظیفه معرفی سایت را برعهده دارند، و یک بار توسط طراح سایت طراحی شده و دارای بانک اطلاعاتی نمی باشند. توجه کنید که هزینه طراحی این سایت ها پایین بوده، اما نگهداری و به روز رسانی آن ها هزینه های زیادی می طلبد. سایت های استاتیک نیاز به برنامه نویسی حرفه ای ندارند؛ و فقط با داشتن اطلاعات HTML و CSS و جاوااسکریپت می توان طراحی این تیپ از انواع سایت ها را انجام داد.

سایت های پرتال :

سایت های پرتال از چند وب سایت در کنار یکدیگر و به سایت های بزرگ و دینامیک گفته می شود. همچنین سایت های پرتال سایت های کامل و جامعی هستند و چندین هدف را در یک سایت دنبال می کنند. در واقع چند سایت پویا و دینامیک برای رسیدن به اهداف خود در کنار یکدیگر قرار می گیرند. به طور مثال پرتال های خبری از چندین سایت پویا در کنار هم تشکیل شده اند و هریک امکانات خاصی را ارائه می دهند. می توان گفت همه امکانات یک سایت پویا در یک سایت پرتال خبری هم وجود دارد.

سایت های متحرک استاتیک و نیمه دینامیک :

این مدل از سایت ها، سایت های فلش یا متحرک گفته می شود. شامل دو نوع استاتیک و نیمه استاتیک هستند، و به وسیله نرم افزار های خاصی ساخته می شوند. در کل سایت های فلش ثابت بوده و قابلیت تعمیر ندارند و همانند سایت های ثابت فقط یکبار و به وسیله طراح ایجاد می شوند. برای تغییر آن ها نیاز است که فرد به دانش طراحی فلش به صورت حرفه ای و حداقل نیمه حرفه ای نیاز دارد. توجه کنید که عملکرد سایت های فلش نیمه دینامیک، همانند سایت های پویا است و قابلیت تغییر دارند اما تغییر دادن آن ها به راحتی سایت های پویا نیست و برای ایجاد تغییرات خیلی محدود تر خواهید بود. بعضی افراد اعتقاد دارند که سایت های فلش از نظر طراحی زیبا تر هستند. اما خب دارای یک سری معایت هم هستند زیرا موتور های جستجو قادر به تشخیص و اسکن کردن این مدل از وب سایت ها نیستند و خب این مشکل کمی نیست زیرا بالا آمدن سایت ها در نتایج جستجو اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این سرعت بارگذاری این سایت های بسیار پایین است و به اصطلاح می گویند این سایت های سنگین هستند.

صفحات وب را به ۳ دسته تقسیم بندی می کنند :

۱- وب سایت :

سایت ها در قسمت های مختلف و با هدف های متفاوتی طراحی می شوند و اطلاعات را از روش های متفاوتی مثل تصویر، ویدئو و صوت در اختیار کاربران خود قرار می دهند. همچنین از یک دامنه و  هاست روی سرور تشکیل شده است.

۲- وبلاگ :

برای منتشر کردن مطالب ایجاد شده اند و امکانات خوب و رایگانی را در اختیار کاربران خود قرار می دهند. همچنین این امکان را به کاربران می دهد که مطلبی را که دوست دارند به راحتی منتشر کنند. به طور معمول افراد وبلاگ و وب سایت را با هم اشتباه می گیرند.

۳- FTP :

FTP یا همان File Transfer Protocol یک پروتکل برای انتقال دادن فایل ها در فضای اینترنت می باشد.

سایتها را از نظر کارکرد و خدماتی که ارائه می دهند به چند بخش تقسیم می کنند که با توجه به نیاز کاربران طراحی می گردند

انواع سایت

وب سایت های شخصی :

این سایت ها برای افرادی که تمایل دارند خود را معرفی کنند و با توجه به هدف هایی که دارند مثل آموزش، اطلاع رسانی و … راه اندازی می شود.

وب سایت های شرکتی :

این روز ها شرکت های مختلف برای ارتباط داشتن با عموم جامعه و مردم به سایت نیاز دارند. این سایت ها برای نیاز های متفاوتی طراحی و ایجاد می شوند. اهدای مانند مدیریت برند، سهولت کار کاربران و … . یکی از راه های موفقیت در بازار کار و تجارت داشتن همین وب سایت ها است و می تواند کسب و کار تان را پر رونق کند. شما می توانید به وسیله آن محصولات و خدمات خود را به کاربران معرفی کنید. در واقع از مزایای داشتن یک سایت تجاری، آگاهی کاربران، افزایش شناخت و از همه این ها مهم تر مطرح شدن تجارت و برند شما است.

وب سایت های خبری و سرگرمی :

این سایت ها برای اطلاع رسانی به مردم جامعه، چه به صورت عمومی مانند موضوعات سیاسی و ورزشی و…چه به صورت خصوصی راه اندازی شده اند.

وب سایت های شبکه اجتماعی :

این سایت ها این روز ها پرطرفدار ترین و پر بیننده ترین سایت ها به حساب می آیند. و با هدف ایجاد ارتباط بین افراد و اشتراک گذاری مطالب با هم راه اندازی می شوند.

وب سایت های آموزشی :

این سایت ها صرفا در حوزه آموزشی و به صورت آنلاین فعالیت می کنند. این سایت ها به وسیله آموزشگاه ها یا گروه های آموزشی که هدف اشتراک گذاری تخصص شان را در هر حوزه ای دارند، راه اندازی شده اند.

وبلاگ :

این سایت ها، وب سایت های بزرگی هستند و به طور معمول در این سایت ها افراد روزمرگی ها و خاطرات را می نویسند.

وب سایت های فروشگاه اینترنتی :

این سایت ها برای فروش کالا و خدمات خود برای فروش انواع کالا و خدمات به صورت آنلاین راه اندازی می شود. این سایت ها خود به چند دسته تقسیم می شوند:

دسته اول :  تولید کننده هایی که محصولاتشان را در فروشگاه های آنلاین مخصوص خود به فروش می رسانند.

دسته دوم : این دسته به فروش محصولات کارخانه ها یا تولیدی ها می پردازند.

دسته سوم : فروشگاه هایی که همانند بازارچه ها هستند که هر فروشنده ای اقدام به فروش محصولات خود می کند.

با راه انداختن این فروشگاه های آنلاین خواهید توانست در کمترین زمان خیلی بیشتر از حد تصور خود پیشرفت کنید. همچنین مشتریان می توانند در هنگام تحقیق در مورد کالای مورد نیاز شان آن را انتخاب کرده و خرید انجام دهند.

سایت های بازی و تفریحی :

این سایت ها با اهدافی مانند گذراندن اوقات مفرحی برای کاربران خود طراحی و ایجاد شده اند. این سایت ها خود به دو دسته تقسیم می شوند:

  • دسته اول : سایت های بازی آنلاین و مسابقه های آنلاین
  • دسته دوم : سایت های تفریحی و سرگرمی

سایت های اشتراک گذاری ویدئو :

این سایت ها برای اشتراک گذاری ویدئو در حوزه تخصصی و عمومی خود طراحی شده است. نمونه داخلی این تیپ سایت ها آپارات و نمونه خارجی آن یوتیوب می باشد.

سایت های دایرکتوری :

این سایت ها یک سری از از اطلاعات را از شغل ها ، کسب و کار ها، آدرس و تلفن و … را دسته بندی کرده و در اختیار کاربران قرار می دهند.

سایت های به اشتراک گذاری تصویر :

این سایت ها به این دلیل ایجاد می شوند تا زمینه ای برای کاربران ایجاد کنند تا عکس های خود را با دیگران به اشتراگ بگذارند. بعضی از سایت ها عمومی هستند مانند پینترس و بعضی از آن ها هم خصوصی می باشند مانند دریبل که مخصوص گرافیست ها می باشد.

کلام آخر

طراحی وب سایت از اهمیت بالایی برخوردار است؛ به صورتی که اگر به شکل تخصصی اجرا نشود، نمی توان انتظار داشت تا سایت ما مراحل بعدی را با موفقیت طی کند و به خوبی به  فعالیت خود ادامه دهد.

رقابت در این فضا روز به روز بیشتر شده و خدمات و امکاناتی که ارائه می کنید روز به روز کامل و متنوع می شود. همانطور که قبلا هم گفتیم در این مسیر پر رقابت تنها کسانی موفق خواهند بود که به عنوان یک سایت حرفه ای طراحی و مدیریت شوند.

همانطور که می دانید باید در ابتدا هدف خود را مشخص کنید و بدانید سایتی که قرار است طراحی کنید را برای چه هدفی در نظر گرفته اید. در این مقاله از کمک وردپرس به عنوان پشتیبان سایت و پشتیبان وردپرس سعی کردیم با انواع سایت ها و کاربرد هریک به خوبی آشنا شوید، تا بتوانید هدف خود را مشخص کرده و سایت هدفتان را از دیگر سایت ها تمییز دهید.

لطفا ما را با نظرات و پیشنهادات ارزشمند خود در قسمت نظرات همراهی کنید.

موفق و پیروز باشید.

امتیاز به این صفحه

مطالب پیشنهادی و مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای کمک وردپرس محفوظ میباشد طراحی شده بصورت بومی توسط کمک وردپرس