شماره تماس کمک وردپرس

۰۲۱-۲۸۴۲۵۹۴۷

پشتیبانی و مشاوره
پشتیبانی سایت و پشتیبانی وردپرس

افزایش سرعت وردپرس با GTmetrix

با توجه روند روز افزون ساخت سایت به وسیله وردپرس و ویژگی های برتر این سیستم سایت ساز، لازم دیدیم راجع به راهکار های افزایش سرعت وردپرس با GTmetrix صحبت کنیم. وردپرس سرعت بسیار خوبی دارد اما خب هرازگاهی هم کند می شود، که خب این کند شدن باعث می شود کاربران خود را از دست بدهد و باعث افزایش بانس ریت سایت شود. از همه مهمتر افزایش سرعت وردپرس یکی از فاکتور های مهم برای سئو وردپرس می باشد که در الگوریتم رتبه بندی گوگل اهمیت دارد.

یکی از مواردی که در سرعت سایت مؤثر است و باید توجه ویژه ای به آن داشت حجم تصاویر است. اگر تصاویر مورد استفاده شما پر حجم است بهتر است از یکی از ابزار های زیر استفاده کنید و تصاویر خود را بهینه کنید.

  • JPEG Optimize
  • Optimizilla
  • Kraken.io
  • Tiny PNG

همچنین اگر از یک CDN مناسب برای وردپرس خود استفاده کنید، می توانید محتوای خود را با سرعت بیشتری به کاربران خود انتقال دهید.

همانطور که از قبل هم گفتیم و از تاثیرات سرعت روی سئو اطلاع داریم و پیامد های آن روی بانس ریت زیاد، کاهش ترافیک سایت و به تبع آن کاهش درآمد اشاره کردیم. اما اگر همچنان با مشکل نداشتن بازدید و ترافیک سایت رو به رو هستید یا رتبه شما افت پیدا کرده است، لطفا منابع کسب ترافیک خود را عوض کنید و اگر بانس ریت شما افزایش یافته است می توانید در این مقاله از کمک وردپرس به عنوان پشتیبانی سایت، و پشتیبانی وردپرس مشکل خود را برطرف کنید.

در این مقاله آموزشی از کمک وردپرس قصد داریم راجع به افزایش سرعت وردپرس با کمک GTmetrix صحبت کنیم؛ پس با ما همراه باشید.

افزایش سرعت وردپرس با GTmetrix

بار ها و بار ها عنوان کردیم سرعت سایت اهمیت زیادی برای وردپرس دارد، و حتی زمانی که سایت با مشکل رو به رو شود امکان دارد در سرچ کنسول برای مدیر سایت پیام بفرستد که سایت شما مشکل دارد و این مشکل احتمالا روی ترافیک سایت شما تاثیر می گذارد. در قدم بعدی برای اینکه متوجه شوید کدام قسمت سایت شما باعث از دست دادن ترافیک سایت شده است می توانید از گوگل آنالیتیکس استفاده کنید.

مورد دیگری که باید بدانید این است که سرعت سایت همیشه ثابت نخواهد بود. دلایل زیادی برای این امر وجود دارد؛ مثلا مشکلات مربوط به هاست و سرور، نوسانات اینترنت، نداشتن یک هاست خوب و مناسب. علاوه بر این ها افزایش و کاهش ترافیک سایت و استفاده کردن از منابع ممکن است نرخ سینوسی را تجربه کند.

مثلا این امکان وجود دارد که نرخ امروز ترافیک سایت شما خوب باشد اما هفته بعد این امتیاز برای شما یک فاجعه به حساب بیاید. پس مداوما باید سرعت سایت خود را تحت نظر داشته باشید و با یک ابزار کنترل کنید. یکی از این ابزار ها که امروز قصد داریم آن را به شما معرفی کنیم GTmtrix می باشد، که می تواند یک آنالیز دقیق از سایت ارائه کند.

ابزار تست GTmetrix چیست و چگونه کار می کند؟

این ابزار در واقع یک سایت آنلاین است که برای تست سرعت و آنالیز سایت استفاده می شود. در مرورگر کاربران این پردازش انجام می شود و به وسیله سرورهای سایت و هاست به شما ارائه می گردد. GTmetrix این مقدار ها را اندازه گیری و میانگینی کلی از آنها را آماده کرده و در قیاس با  سرعت و استاندارد جهانی به آن ها امتیازی از صفر تا ۱۰۰ به آنها داده می شود و درجه بندی آن به صورت A,B,C,D مشخص میشود.

پس بریم ببینیم چگونه باید برای افزایش سرعت وردپرس با کمک GTmetrix قدم برداریم.

۱- تست سرعت با GTmetrix

در قدم اول به سراغ این ابزار می رویم تا یک آنالیز کلی از سایت تهیه کنیم. بنابراین وارد سایت GTmetrix می شویم. سپس در قسمت بالا آدرس سایت را وارد می کنیم و وارد قسمت تنظیمات می شویم تا بر اساس آپشن هایی که وجود دارد بتوانیم ابزار مورد نظر خودمان را انتخاب کنیم.

افزایش سرعت وردپرس با کمک GTmetrixتنظیمات در دسترس:
  • گزینه های Option : شامل تولید ویدئو از آزمایش، افزونه مسدود کننده تبلیغات و نوسان اتصال اینترنت Onload mode
  • ساختار بررسی Test format : شامل گزینه های مکان جغرافیایی، اپلیکیشن مرورگر، سرعت دانلود اینترنت
  • گزینه های پیشرفته و بقیه مربوط به توسعه دهنده ها که فقط در حساب تجاری در دسترس هستند.

برای شروع و دریافت آنالیز روی گزینه Analyze کلیک می کنیم تا شروع به آنالیز سایت کند. در این مرحله یک گزارش از سایت شما تهیه می شود و امتیاز سایت شما مشخص می شود. این امتیاز را در یک قسمت برای خودتان یادداشت کنید تا بتوانید بعد از انجام بهینه سازی مقایسه را انجام دهید.

افزایش سرعت وردپرس با کمک GTmetrix

نصب افزونه GTmetrix روی وردپرس:

به مخزن وردپرس وارد شوید و افزونه GTmetrix را بگیرید و روی وردپرس خود نصب کنید. به سایت GTmetrix وارد شوید و به قسمت لینک دریافت API بروید. باید یک حساب کاربری داشته باشید تا بتوانید یک API برای سایت خود بسازید. در این مرحله باید به سایت وردپرسی برگشته و سایتتان را با API متصل کرده و یک تست از سایت بگیرید و نتیجه آن را هم یادداشت کنید.

حال باید یک بکاپ تهیه کنید. می توانید از افزونه UpDraft برای تهیه بکاپ در وردپرس کمک بگیرید. پس وارد سایتتان شوید و یک بکاپ از سایت تهیه کنید. ما نیاز به بکاپ کامل از وردپرس داریم چون قصد داریم موارد زیادی را در وردپرسمان تغییر دهیم.

بهترین افزونه هایی که برای بکاپ گرفتن می توانید از آن استفاده کنید:

  • ALL-in-One WP Migration
  • Back Up WordPress
  • Jetpack by WordPress.com
  • Duplicator – WordPress Migration Plugin
  • BackWPup – WordPress Backup Plugin
  • UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

در این مقاله قصد داریم از افزونه Updraft استفاده کنیم. بعد از اینکه افزونه را نصب و فعال کردیم وارد قسمت داشبورد می شویم و روی قسمت گرفتن بکاپ کلیک می کنیم تا یک بکاپ از سایت تهیه شود.

۳- بهینه کردن تصاویر سایت

اگر قصد بهینه کردن تصاویر سایت خود را دارید یکی از بهترین راه ها برای این کار استفاده از افزونه های وردپرسی بهینه سازی تصاویر است. وظایف این افزونه ها این است که به صورت خودکار تصاویر را وارد یک فرآیند کاهش حجم کند و بدون اینکه بخواهد فشار خیلی زیادی به سرور و هاست وارد کند و بخواهد از منابع فنی سایت استفاده زیادی بکند، بتواند کار کاهش حجم عکس های سایت را انجام دهد.

بهترین افزونه هایی که در این زمینه می توانید از آن استفاده کنید:

  • EWWW Image Optimizer
  • reSmush.it Imag Optimizer
  • ShortPixel Image Optimizer
  • Robin image optimizer – save money on image compression

۴- نصب یک افزونه کش WP Fastest Cache

احتمالا همه شما افزونه ای که تصویر شاخص آن یک چیتای زیباست را دیده اید، باید به خدمتتان عرض کنم که این افزونه سریع ترین کش وردپرس است. محبوب و سریع به مانند یک چیتا. همان چیزی که دوست داریم سایتمان را به آن تبدیل کنیم.

در این قسمت باید از افزونه کش استفاده کنیم، زیرا تنظیمات گسترده آن، کمک زیادی می کند تا منابع سایت را ذخیره کنیم، فایل های CSS و Java Script را فشرده سازی کنیم و بتوانیم دوره های انقضای کش و نگه داری کش را به صورت سفارشی بتوانیم کنترل کنیم.

پس بروید افزونه WP Fastest Cache را نصب و سپس فعال نمایید. گزینه های زیادی در قسمت تنظیمات می توانید برای کش درون سایت فعال کنید. به مانند تصویر گزینه ها را برای تنظیم باز کنید تا امکان ایجاد یک پیکربندی مناسب وجود داشته باشد.

افزایش سرعت وردپرس با کمک GTmetrix

سیستم کش Cache System : با این گزینه سیستم کش را فعال می کنیم تا افزونه بتواند شروع به کار کند.

پیش بارگذار Preload : این قسمت یک گزینه به سیستم کش اضافه می کند و برخی منابع را بدون اینکه از منابعی که قبلا دریافت شده، دریافت کند، روخوانی می کند.

کاربران وارد شده Logged in Users : این قسمت برای کاربرانی که تازه وارد سایت شده اند، کش را غیرفعال می کند.

موبایل Mobile :  اگر این قسمت را تیک بزنید، در واقع قابلیت کش را برای موبایل غیرفعال کرده اید. البته پاک کردن کش در موبایل کار بسیار سختی است و اگر AMP دارید این گزینه را فعال کنید.

پست جدید New Post : این قسمت کمک می کند تا کش برای پست های جدید پاک شود و کاربران بتوانند به آن دسترسی داشته باشند.

پست بروز شده Updated Post : این گزینه برای پست هایی است که بروز شده اند. در واقع این قسمت کش پست هایی که بروز شده اند را انجام می دهد.

کاهش حجم Minify HTML : این گزینه برای کاهش حجم کد های HTML کاربرد دارد.

کاهش حجم شیوه نامه Minyfy CSS : این قسمت وظیفه دارد که فایل شیوه نامه های سایت را فشرده سازی کند.

فشرده سازی جاوا اسکریپت Combine JS : وظیفه این قسمت فشرده سازی جاوای درون سایت است. شاید برای دستگاه هایی که ضعیف است باعث ایجاد مشکل در پردازش سایت شود و مرورگر کاربر هنگ کند.

فشرده ساز زیپ Gzip : فشرده سازی منابع استفاده شده به وسیله سرور برعهده این قسمت است.

کش مرورگر Browser Cache : قبل راجع به این موضوع صحبت کردیم ولی خب شاید بخواهید این گزینه را در این قسمت فعال کنید.

بهترین افزونه های کش وردپرس  و افزایش سرعت وردپرس با کمک GTmetrix که پیشنهاد می کنیم از آن ها استفاده کنید:

  • افزونه WP Rocket
  • افزونه W3 Total Cache
  • افزونه WP Super Cache
  • افزونه Leverage Browser Cache
  • افزونه WP Fastest Cache
  • افزونه Hyper Cache
  • افزونه LiteSpeed Cache
  • افزونه Comet Cache

نمی توانیم به طور قطع به شما قول دهیم که سرعت سایت شما افزایش پیدا کند، اما این آموزش می تواند به شما کمک کند تا افزایش سرعت وردپرس با کمک GTmetrix را تجربه کنید، مثلا امتیاز ما پس از نصب افزونه را نگاه کنید:

افزایش سرعت وردپرس با کمک GTmetrix

نمیتوانید انتظار داشته باشید که با داشتن یک هاست ضعیف و تنها به وسیله همین ترفند ها سرعت سایت را چندین برابر کنید. به طور قطع نمی توانید همچین توقعی داشته باشید. درواقع اصلا به شما توصیه نمی کنیم که تلاش خودتان را در راستای رساندن خود به امتیاز ۱۰۰ یا درجه A کنید. چون فایده ای ندارد. مثلا با افزایش سرعت وردپرس با کمک GTmetrix ، امتیاز خود را بالا ببرید، باز هم در دیگر ابزار ها امتیاز بالایی نخواهید داشت، چون ابزار ها باهم متفاوت اند و هر کدام پارامتر های خاصی برای امتیاز دهی دارند.

پس کاری که باید بکنید این است که یک هاست خوب وردپرس بخرید، چون یک هاست خوب سرعتی فوق العاده به سایت شما می دهد.

نتیجه گیری

با توجه به موضوعاتی که مطرح کردیم و در بالا هم عنوان کردیم؛ بهتر این است که هیچوقت به دنبال این نباشید که صرفا امتیاز خود را در GTmetrix بالا ببرید، این کار به نفع سایت شما نیست چون مجبور می شوید افزونه های زیادی را غیر فعال کنید، یا مجبور می شوید همه تصاویر را تغییر بدهید و…

بهترین کار این است که یک هاست خوب و پر قدرت برای وردپرس خود تهیه کنید و انتظارتان مبنی بر اینکه تنها افزایش سرعت وردپرس با کمک GTmetrix داشته باشید را کنار بگذارید تا بتوانید سرعت سایتتان را بالا ببرید. به عنوان کلام آخر:

همیشه به فکر افزایش سرعت سایت خود باشید و اگر به مشکلی برخوردید می توانید از تیم پشتیبان وردپرس، راهنمایی بخواهید.

موفق و پیروز باشید.

امتیاز به این صفحه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

تمامی حقوق برای کمک وردپرس محفوظ میباشد طراحی شده بصورت بومی توسط کمک وردپرس