شماره تماس کمک وردپرس

۰۲۱-۲۸۴۲۵۹۴۷

پشتیبانی و مشاوره
پشتیبانی سایت و پشتیبانی وردپرس

CTA یا Call to Action چیست؟

تاکنون راجع به بازاریابی محتوا، خصوصا تولید محتوا مطالعه کرده اید؟ پس حتما کلمه CTA به چشمتان خورده است. آیا می دانید CTA یا Call to Action چیست؟

CTA یا همان Call to Action به صورت تحت اللفظی به معنای اقدام به عمل است. اما عموما آن را به معنی فراخون می دانند، و به این نام رواج یافته است.

در صورت داشتن یک وبسایت پویا حتما باید به این موارد توجه داشته باشید چرا که خروجی مثبت از این نوع تکنیک برای شما بسیار مناسب خواهد بود در صورتی که به این نوع موارد اشنایی ندارد حتما از تیم پشتیبانی سایت خود جهت اجرا و بهینه سازی این موارد کمک بگیرید . چرا که افرادی که به عنوان پشتیبانی وردپرس فعالیت میکنند کاملا به این موارد اشنایی دارند و میتوانند وبسایت شمارا در این بخش بهینه کنند.

در هر قسمتی از سایت یا اپلیکیشن و یا شبکه های اجتماعی که از شما خواسته می شود تا عملی را انجام دهید، در واقع با یک CTA رو به رو شده اید.

بیایید نگاهی به رایج ترین CTA هایی که به طور معمول با آنها رو به رو می شویم، بیاندازیم :

  • لینک یا دکمه ای که شما را به بازدید صفحه ای دیگر در سایت دعوت میکند.
  • دکمه ثبت نام و عضویت در سایت ها و برنامه ها
  • بنر تبلیغاتی که برای کلیک کردن شما طراحی شده است.
  • دکمه پرداخت و دکمه خرید و یا دکمه افزودن به سبد خرید در فروشگاه های اینترنتی
  • باکس «مطالعه بیشتر» که متن کامل پست یک وبلاگ را برای شما نشان می دهد.
  • دکمه های به اشتراک گذاری مطالب در برنامه های پیام رسان و شبکه های اجتماعی
  • فرم دریافت ایمیل
  • لینک ها، دکمه ها یا فرم هایی که شما را به دانلود کردن یک فایل یا اپلیکیشن فرا میخواند

به همان صورت که در مثال های بالا دیدید، CTA به شکل های مختلفی دیده می شود و نباید فقط آن را به صورت یک دکمه تصور کرد. هر صورتی از فراخوانی به یک عمل را می توان

به صورت یک CTA در نظر گرفت.

CTA یا Call to Action چیست؟

اهمیت CTA در چیست؟

اگر مقداری به رفتار خود در حین جستجو در سایت ها و شبکه های اجتماعی فکر کنیم می بینیم که بیشتر ما جزو بازدیدکنندگان منفعل یا اصطلاحا Passive Visitor محسوب می شویم. درصد پایینی از ما بعد از بازدید از یک صفحه، کار دوم و سومی را انجام می دهیم.

مثلا خیلی از ماها، یک پست اینستاگرامی را می بینیم ولی به صفحه اصلی پروفایل سر نمیزنیم، و به سراغ پست های بعدی می رویم.

خیلی وقت ها پیش میاید که یک عبارت را در گوگل جستجو می کنیم و بعد از باز کردن صفحه و خواندن آن بدون آن که تنها یک کلیک هم بکنیم از صفحه خارج می شویم. مورد های بسیار زیادی وجود دارد که به قصد خرید از سایت یا فروشگاه آنلاینی در یک اپلیکیشن بازدید می کنیم، دکمه خرید را هم دیده ایم، اما در لحظه آخر تصمیم می گیریم بدون انجام هیچ کاری، و بدون اقدام به خرید از سایت خارج شویم.

بنابراین هرچقدر CTA را بهتر طراحی کنیم، از درصد افرادی که به شکل منفعل و یا Passive از سایت بازدید می کنند به شکل چشمگیری کاسته می شود.

گاهی وقت ها امکان دارد، تغیر رنگ و یا متن یک دکمه، به سادگی باعث شود که درصد بازدیدکنندگان Passive یک فروشگاه کاهش پیدا کند. این تغییر اگرچه معمولی به نظر می رسد اما باعث می شود تعداد مشتریان بالقوه تا دو برابر افزایش پیدا کند.

توجه :

بسیاری از فعالان دیجیتال مارکتینگ، به اندازه ای درگیر افزایش ورودی قیف فروش می شوند که این موضوع CTA را به طور کلی به فراموشی میسپارند. مثلا صدها نفر ساعت ها برای سئو وقت میگذارند و یا هزینه زیادی برای تبلیغات خود در شبکه های اجتماعی و سایت ها می کنند، تا بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کرده و به صفحه های مد نظرشان هدایت شوند. اما متاسفانه برای CTA حتی یک ساعت هم زمان نمی گذارند. این در حالی است که به طور مثال افزایش ۳۰ درصدی ترافیک ورودی کاری سخت و گران قیمت است. درحالی که اگر به صورت هوشمندانه CTA را تغییر دهیم، به سادگی می توان این چنین بهبود هایی را ایجاد کرد. بالاخص اگر تاکنون برای CTA وقت نگذاشته اید و هنوز خام است.

چه پارامترهایی را باید در CTA رعایت کرد؟

دست ما برای CTA در همه جا به صورت یکسان باز نیست. به طور مثال در شبکه های اجتماعی ای مانند اینستاگرام و…کارهایی مانند قرار دادن دکمه ها و علامت ها با فرمت از قبل مشخص شده محدود است. اما طراح این برنامه ها دست بازتری دارد و می تواند به سلیقه خود CTA را طراحی کند.

کلام آخر

خب به پایان یکی دیگر از مقاله های کمک وردپرس به عنوان پشتیبان سایت و پشتیبان وردپرس رسیدیم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و با استفاده از این مقاله متوجه شده باشید که CTA یا Call to Action چیست؟. لطفا نظرات و تجربیات ارزشمند خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.

موفق و پیروز باشید

امتیاز به این صفحه

2 پاسخ به “CTA یا Call to Action چیست؟”

  1. jobeer گفت:

    جاب و مفید بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

تمامی حقوق برای کمک وردپرس محفوظ میباشد طراحی شده بصورت بومی توسط کمک وردپرس